Ringella Dames Nachthemd Blue Bell 3511009-218 | 28839
Ringella Dames Nachthemd Blue Bell 3511009-218 | 28839
0 Review | Review toevoegen
Ringella Dames Nachthemd Blue Bell 3511009-218 | 28839

Artikelnummer

3511009-218 | 28839

Verzendkosten

€ 6,95

€ 44,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons je vraag

Dit slaapshirt uit de collectie van Ringella is een perfecte mix van subtiliteit en stijl, ontworpen om je nachten comfortabel en aangenaam te maken. Het shirt is vervaardigd uit een fijne, delicate streepstof die een vleugje elegantie aan je slaapoutfit toevoegt. De doordachte details tillen dit shirt naar een hoger niveau.

Het shirt is verfraaid met contrasterende biesjes die zorgvuldig zijn aangebracht rond de halslijn en armsgaten. Deze biesjes dienen niet alleen als decoratief element, maar creëren ook een visueel contrast dat het shirt interessanter maakt en de aandacht vestigt op de ontwerpdetails.

Een opvallende eigenschap van dit slaapshirt is de "SMILE" motiefprint met kleine hartjes die op de borst zijn aangebracht. Deze print voegt een speels en positief element toe aan het geheel, waardoor een glimlach op je gezicht verschijnt, zelfs voordat je naar bed gaat. Het zachte en subtiele ontwerp van de hartjes en de tekst zorgt voor een charmante en rustgevende uitstraling.

Het gebruik van puur katoen als materiaal garandeert maximaal comfort en een prettige slaapervaring. Katoen staat bekend om zijn ademende eigenschappen en zachte textuur, waardoor je vrij kunt bewegen en de hele nacht comfortabel kunt doorbrengen.

Dit slaapshirt is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van comfort en stijl in hun nachtkleding. Of je nu gaat slapen of gewoon lekker ontspant, dit shirt zal je verwennen met zijn zachte stof, aandacht voor detail en een vleugje vrolijkheid met de SMILE-motiefprint.

Kleur: 218 - Blue Bell
Kwaliteit: 100% katoen
Lengte shirt: ca. 95 cm

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt!

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies